Matematik
Arealer
02. oktober 2005 af
2835 (Slettet)
det bestemte integral fra 0 til (2pi)/3 af (sinx+cosx)dx
= -cos((2pi)/3)+cos(0)+sin((2pi)/3)-sin(0)
=0,03721
men det kan ikke passe med figuren at arealet er så lille, det skulle cirka vær lig med 2?
Nogen der kan finde fejlen?
= -cos((2pi)/3)+cos(0)+sin((2pi)/3)-sin(0)
=0,03721
men det kan ikke passe med figuren at arealet er så lille, det skulle cirka vær lig med 2?
Nogen der kan finde fejlen?
Svar #1
02. oktober 2005 af 2835 (Slettet)
Der er en fejl i #0, mit spg. er følgende:
jeg skal finde løsningen til
sinx = cosx hvor xE[0;2pi], jeg skal bruge løsningen mellem [0,5pi;pi]
::2835::
jeg skal finde løsningen til
sinx = cosx hvor xE[0;2pi], jeg skal bruge løsningen mellem [0,5pi;pi]
::2835::
Svar #2
02. oktober 2005 af 2835 (Slettet)
Har fundet løsningen alligevel, til andre interesserede:
L = (3pi)/4
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
L = (3pi)/4
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Arealer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
