Matematik

Opgave jeg ikke ved hvordan man løser!

23. februar 2013 af sashfraije (Slettet)

hej jeg skal løse en opgave til min matematik aflevering. men jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal finde det første tal??? nogen der kan hjælpe::::?

__    2   6   24   120   __   __  __  

nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2013 af candphil

?x2 = 2

 2x3=6

6x4= 24

24x5=120

120x6=


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2013 af LeonhardEuler

 ?--> 2 --> 6 --> 24 --> 120 ....

    *2     *3     *4       *5

?=1 

Fordi 1*2 =2

Eller omvent 2/2=1


Der ganges hele tiden med et tal højere, dvs.

 

1 - 2 -  6 - 24 - 120 - 720 - 5040 - 40320

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2013 af LeonhardEuler

Du skal se systematikken i det.


Svar #4
23. februar 2013 af sashfraije (Slettet)

jo har jeg også gjordt* tak skal du have :) :D


Skriv et svar til: Opgave jeg ikke ved hvordan man løser!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.