Matematik

Matematik spørgsmål... HJÆLP!

23. februar 2013 af annelinz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med dette,,,

 Skibene S1 og S2 sejler ud fra havnen samtidig. S1 har en kurs på 22° i forhold til nord, mens S2 holder kursen 38°. S1 sejler 10 knob (sømil i timen) og S2 18 knob (1 sømil = 1,852 km).

a) Hvor langt er de fra kysten efter 3 timers sejlads?


b) Hvor langt er de fra hinanden på dette tidspunkt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2013 af peter lind

Du skal finde hvor langt skibene er selet. Lav derefter en tegning med kystlinen. eg ved ikke noget om kystlinen så jeg kan ikke komme videre herfra


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2013 af Stats

Brug vektorer.. Knob = kraft, og vinkel = retning

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. februar 2013 af hbhans (Slettet)

#2

Nej, Knob = hastighed.


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål... HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.