Matematik

Lineær funktion

26. februar 2013 af Taskenr2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Har følgende opgave:

Tegn grafen for den lineære funktion f, for hvilken    Dm(f) = [-8,4],    f(2)=-3    og    f(-3)=4

 

Hvad menes der helt præcis med fx f(2)=-3 samt f(-3)=4 ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2013 af mathon

 

                           Hvad menes der helt præcis med fx f(2) = -3 samt f(-3) = 4 ?

          at linjen går gennem (2,-3) og (-3,4)


Svar #2
26. februar 2013 af Taskenr2 (Slettet)

Kom lige i tanke om at det betyder, at når x værdien er lig 2, så er y værdien lig -3


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.