Matematik

Antallet af årlige tvangsopløste selskaber

26. februar 2013 af lglgmama (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tabellen viser det årlige antal tvangsopløste selskaber for en række år.

Årstal:

2006 2007 2008 2009

Antal årlige tvangsopløste selskaber: 

2180 2955 3698 5530


Hvad vil antallet af årlige tvangs opløste selvskaber være i 2010, 2011 og 2012?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2013 af peter lind

Du skal lave regression på de tal. Hvis der er opgivet en funktionstype i opgaven skal du bruge den eller må du prøve dig frem


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2013 af 123434 (Slettet)

y=5530-2180/2009-2006

Er det forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2013 af peter lind

eg kan ikek se om du har foretaget den foreslåede regression. Jeg ved ikke hvilket år det skulle være får men udregnet giver det du skriver ca 5530-1-2006 Det ser bestemt ikke rimeligt ud


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. februar 2013 af ChanettJ (Slettet)

Jeg kan se at du skal finde a

Så du kan bruge formlen, som jeg har vedhæftet.

Og du skal finde a

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. februar 2013 af ChanettJ (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Ok.  y=x^2-x1√y2-y1

b=y^1/a

Hvis man skulle beregne for 2010. Tager man så tallene fra 2009 (altså 2009, 5530?)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
28. februar 2013 af ChanettJ (Slettet)

Ja, det vil sige år 2006 og 2009 , 2180 og 5530

Brugbart svar (1)

Svar #8
28. februar 2013 af 123434 (Slettet)

y=2009-2006√5530-2180


Brugbart svar (1)

Svar #9
28. februar 2013 af ChanettJ (Slettet)

Yes yes :)

Derefter kan du finde a ;)

Brugbart svar (1)

Svar #10
28. februar 2013 af ChanettJ (Slettet)

A skal du bruge til at gange dig videre til år 2011 og 2012 :)

Skriv et svar til: Antallet af årlige tvangsopløste selskaber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.