Matematik

omskriv funktionerne

28. februar 2013 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Omskriv følgende funktioner så forskriften er af formen f(x)=b*a^x

g(x)=1,5*e^2x

h(x)=6*e^-2x

 

Nogen kan kan hjælpe mig med at omskrive det? Jeg har facit men vil gerne lige se hvordan man gør-


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. februar 2013 af SuneChr

Benyt       e2x = (e2)x          og              e- 2x = (e- 2)x


Skriv et svar til: omskriv funktionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.