Matematik

hastighed

02. marts 2013 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave: 


En bil starter med konstant acceleration på 1,75 m/s2 fra hvile i positionen s =0.
a) Skriv formlerne for v(t) og s(t)
b) Hvor langt har bilen kørt efter 12 s?
c) Beregn bilens hastighed efter 12 s?

d) hvor lang tid tager bilen om at køre 100m?
e) Hvor lang tid tager bilen om at nå hastigheden 50 km/h ?

 

MIne bud:

a)         v(t) = a·t                 for vo = 0

           s(t) = (1/2)·a·t2       for vo = 0  og  so = 0

men hvad med b,c,d og e ?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2013 af peter lind

Du sætter de pågældende tider, hastigheder og længder ind i formlerne


Svar #2
02. marts 2013 af Jelly (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.