Matematik

Ekspotentielt aftagende funktion

03. marts 2013 af cbirch4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en ekspotentielt aftagende funktion f oplyses det, at halveringskonstanten = 5 og at f(4)=6

Bestem f(9)

Kan det passe, at f(9)=24?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af nielsenHTX

f(9)=f(4+5)=f(4)*½=6*½=3


Svar #2
03. marts 2013 af cbirch4 (Slettet)

Mange tak! Det var jo slet ikke så svært :-)


Skriv et svar til: Ekspotentielt aftagende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.