Matematik

Hvordan laver man plusparenteser?

19. marts 2013 af jonas818 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

eksempel: 46 + (13-5) = 46 + 13 - 5

 

Hvordan udregner man den opgave?

pls forklar mig 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

du trækker talene i parentesen først så det giver 9 og der efter ligge du dem til de 46

46+(8)=54


Svar #2
19. marts 2013 af jonas818 (Slettet)

#1


du trækker talene i parentesen først så det giver 9 og der efter ligge du dem til de 46

46+(9)=55

 

det giver 8 i parantesen


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

det er også rigtigt

46+8

min fejl


Svar #4
19. marts 2013 af jonas818 (Slettet)

#3


det er også rigtigt

46+8

min fejl

 

tusind tak for svaret 


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. marts 2013 af GOOFYGEEK (Slettet)


Skriv et svar til: Hvordan laver man plusparenteser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.