Fysik
Energi
07. oktober 2005 af
kchung (Slettet)
Hey!
"En person kaster en bold på 200 g. lodret op i luften."
Boldens hastighed er 5 m/s
Beregn boldens max energi!
Hvordan gør man det? Please hjælp mig !
"En person kaster en bold på 200 g. lodret op i luften."
Boldens hastighed er 5 m/s
Beregn boldens max energi!
Hvordan gør man det? Please hjælp mig !
Svar #1
07. oktober 2005 af Duc_de_monde (Slettet)
Hint: Termodynamikkens 1. Lov. (Loven om energibevarelse)
Svar #4
09. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
#3:
Hehe :-)
Dissipative kræfter er såmænd blot kræfter, som trækker energi ud af det betragtede system. Ordet er formentlig afledt af det engelske 'disappear'.
//Epsilon
Hehe :-)
Dissipative kræfter er såmænd blot kræfter, som trækker energi ud af det betragtede system. Ordet er formentlig afledt af det engelske 'disappear'.
//Epsilon
Svar #6
13. oktober 2005 af kchung (Slettet)
Altså:
Termodynamikkens 1. hovedsætning siger:
E ænd. = Q + A
E = ændring af enegi
Q = Tilført varme
A = Tilfoørt arbejde
Hvordan skal jeg anvende den?
Termodynamikkens 1. hovedsætning siger:
E ænd. = Q + A
E = ændring af enegi
Q = Tilført varme
A = Tilfoørt arbejde
Hvordan skal jeg anvende den?
Skriv et svar til: Energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
