Matematik

facebook brugere

25. marts 2013 af Sophia11 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det gælder opgave 9 i det vedhæftede, jeg har svaret på a og b ved hjælp af tn-spire

Håber jeg kan få hjælp til c

Vedhæftet fil: Matematik.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2013 af LeonhardEuler

Hvilke resultater fik du i a) ?


Svar #2
25. marts 2013 af Sophia11 (Slettet)

a=2.87

b=1,17


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2013 af LeonhardEuler

Så ser du 2008 er 4 år efter 2004. 

Derfor er t = 4.

Så løser du:


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. marts 2013 af lvr34 (Slettet)

Indsæt - jf. din model - værdien tilsvarende året 2008. Da fås antallet af Facebook-brugere det givende år. Således at

    f(4) = b · a4


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. marts 2013 af LeonhardEuler

Jeg mener, at a er antal procent den stiger.


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Din regression er ikke rigtig.

Pas på - årstallene springer, så der er ikke ligelangt imellem dem!

Se vedhæftede skitse


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Her kommer den -

Vedhæftet fil:000.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #8
02. april 2013 af DavidJuul (Slettet)

Hvordan beregner man a og b, hvis Krabasken mener det er forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #9
02. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Det afhænger af dit "regressions-værktøj"

Hvad bruger du?

Du skal bare huske at"springe" i "årstallene" ligesom årstallene i dit forlæg :-)


Skriv et svar til: facebook brugere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.