Matematik

Hvad betyder I anden?!?!?!?

25. marts 2013 af Chas96 (Slettet)

Hej!!!

-Er der nogen der kan fortælle mig hvad "I anden" Betyder??? Fx 2 I anden+4.......  (-:


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. marts 2013 af Pettson

I anden potens, altså x2 ... eller med andre ord 'tallet ganget med sig selv'.


Svar #2
25. marts 2013 af Chas96 (Slettet)

Nåååår, så.. Fx 22+4=8??? :)

 

Hvad så med 23, Hvad betyder det? er det så 2*3?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

22 = 2•2
23 = 2•2•2
24 = 2•2•2•2


Svar #4
25. marts 2013 af Chas96 (Slettet)

Super!! Tak!! (-:


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2014 af emil991h (Slettet)

hvordan kan 4+ 16 så så ive 32?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Fordi 42 = 4·4 = 16, så 42 + 16 = 16 + 16 = 32.


Skriv et svar til: Hvad betyder I anden?!?!?!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.