Matematik

funktion,

04. april 2013 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål til en opgave om funktioner,

opgaven lyder,

 

i 2004 var det samlede elforbrug til fjernsyn i Danmark 765 GWh, i perioden 2004 - 2010 voksende elforbruget til fjernsyn i Danmark med 82 GWh pr. år,

hvordan bestemmes variablen,?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2013 af SuneChr

f(x) = 82x + 765               hvor x er antal år efter 2004  og f(x) er det samlede elforbrug.

år  2004  er x = 0

år  2010  er x = 6


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2013 af PeterValberg

der er tale om en konstant årlig tilvækst, hvilket er tegn på en lineær vækst
efter modellen y = ax + b

f(x) = 82x + 765

hvor x er antal år efter 2004 og f(x) er elforbruget til fjernsyn, målt i GWh.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
06. april 2013 af avengers (Slettet)

,,tak


Skriv et svar til: funktion,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.