Matematik

Jeg har problemet med det :

07. april 2013 af kiskisas (Slettet)

Reducer udtrykket

(2a + b) (3b +2a) -3a2

Beregn v
ærdien af det  reducerede udtryk for    b = 25 og a=8


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2013 af peter lind

gang parentesen ud første del giver (2a+b)(3b+2a) = 2a*(3b+2a) + b(3b+2a)


Skriv et svar til: Jeg har problemet med det :

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.