Kemi

Find gassens molarmasse

07. april 2013 af sarajensen2 (Slettet)

Hej, er der nogen som kan fortælle mig hvordan man regner gassens molarmasse? Hvilken formel skal jeg bruge? :) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. april 2013 af mathon


                                     Hvilke oplysninger har du?

   formentlig

                                     M = m/n

                                                  R • T
                                     M = m • ------
                                                  p • V

Hvis du kender
gassens molekylformel,
så som i #2


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. april 2013 af Netcity (Slettet)

M = m/n 

 

- Eller også kan du kigge i det periodiske system.


Svar #3
07. april 2013 af sarajensen2 (Slettet)

mange tak :) det var lige det jeg skulle bruge.


Skriv et svar til: Find gassens molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.