Fysik

Vurdering af svar

10. april 2013 af mimok (Slettet)

Når jeg laver en fysik aflevering, og jeg i en omgave som f.eks. omhandler lasere får en effekt på 2,5GW, så får jeg at vide, at jeg skal kommentere, at det er en stor effekt. Og det kan jeg egentlig også se. Men mit problem er:

Jeg har lavet en opgave, hvor jeg har lavet en andengradsregression over et sæt data med position s som funktion af tiden t, så jeg får en sted funktion. (Dette handler om en kugle som ruller ned ad et skråplan med konstant acceleration.)

Og jeg får bestemt konstant acceleration, begyndelsesfart og begyndelsesstede til:

a=5,7m/s2

v0=0,39m/s

s0=0,031m

Kan jeg konkludere, at det er en lille acceleration og en lille begyndelseshastighed?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. april 2013 af peter lind

accelerationen vil jeg ikke kalde lille. Den er lidt over det halve af tyngdeaccelerationen. Begyndelseshastigheden burde være 0; men er det ikke formodentlig på grund af nulpunktsfejl, så derfor synes jeg heller ikke den kan kaldes lille. Jeg synes ikke du skal kommentere på om deres størrelser er stor eller lille


Svar #2
10. april 2013 af mimok (Slettet)

Okay, mange tak!


Skriv et svar til: Vurdering af svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.