Fysik

Enheden for smeltevarme

13. april 2013 af emilieface (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey

Jeg skal finde enheden for clod i denne ligning: clod= -(mvand*cvand*tvand)/(mlod*tlod)

mvand= massen af vandet

cvand= 4,186 J/(g*grad celsius)

tvand= celsius

mlod= massen af loddet

Håber i kan hjælpe...


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2013 af ChemistryIsKey

     [clod] = -(g · (J / (g · °C)) · °C) / (g · °C)

               = -(J / (g · °C))

:)


Skriv et svar til: Enheden for smeltevarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.