Matematik

Opgave

14. april 2013 af 1234radioen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, der vil hjælpe mig med følgende opgave?

Om en differentiabel funktion f oplyses, at f(2) = 3 og f'(2) = -1

Funktionerne g og h er givet ved:

g(x) = f(x) + x

h(x) = x * f(X).

Bestem g'(2) og h'(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Differentier og få:

g ' (2) = f ' (2) + 1

h'(2) = f(2) + 2* f ' (2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2013 af Stats

Forslag

og det samme med den anden

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
14. april 2013 af 1234radioen (Slettet)

Jeg forstår det ikke lige..

Hvad skal jeg starte med at gøre - hvofor skal man sige g ' (2) = f ' (2) + 1


Svar #4
14. april 2013 af 1234radioen (Slettet)

Kan det passe, at g'(2) = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2013 af mathon

 

               g '(2) = f '(2) + 2 = -1 + 2 = 1


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.