Matematik

eksponentiel til potens???

15. april 2013 af ConfusedOfMath (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal omskrive den her: y = 0,2951x - 526,6, til potens, men jeg har ingen anelse om hvordan det skal gøres???

håber der er en af jer herinde, der kan hjælpe mig.

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2013 af mathon


                     ...vrøvleoverskrift


Svar #2
15. april 2013 af ConfusedOfMath (Slettet)

hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2013 af mathon

 

                ret linje i dobbeltlogaritmisk afbildning til potens i ækvidistant afbildning


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2013 af Stats

Den rette linje til en potens?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2013 af JG0005 (Slettet)

Hmm jeg er ikke sikkert men prøv følgende:

 

potens: y=b*x^a

ret linje: y=ax+b

 

udregning:

y=ax+b

log(y)=log(x)^a+log(b)

log(y)=log(x)^a*log(b)

Omskrivningen for din rette linje til potens derfor følgende:

log(y)=-log(526,6)*log(x)^0.2951

 


Skriv et svar til: eksponentiel til potens???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.