Matematik

reducér udtrykkene

18. april 2013 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har brug for hjælp til dem her:
1) 4x-4+3x-4= 7x 
2) (2x-4y)*3+4y
3) (x+3)-(x-3)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2013 af 123434 (Slettet)

Almindelig tal og x skal holdes for sig.

F.eks.

4x-4+3x-4=7x-8

 


Skriv et svar til: reducér udtrykkene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.