Matematik

Areal af trekant med sidelængder

22. april 2013 af jonasbay123 (Slettet)

Hej har lidt undrende spørgsmål  skal finde et areal af en trekant med sidelænger og gjort således

S= (a+b+c)/2  = s= (8+20+16)/2 = 22
 

A= √(S*(s-a)*(s-b)*(s-c))
 

A = √(22*(22-8)*(22-20)*(22-16))  =

Men min lommeregner gider ikke uregne det? nogen der har en ide, om hvorfor ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2013 af Euroman28

Har du husket det rigtig antal parenteser ?

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2013 af mathon

eller

               T = (1/4) • √(82 - (20-16)2) • √((20+16)2 - 82)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2013 af Eksperimentalfysikeren

Du kunne jo regne det i hånden. Det tager ikke så lang tid. Det svære er selvfølgelig kvadratroden, men mon ikke lommeregneren kan overtales til det.


Skriv et svar til: Areal af trekant med sidelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.