Kemi

Hvordan beregner man..

24. april 2013 af Missperfec (Slettet)

Hvordan beregner man molare masse for (no2)3 Altså hvordan regner man den ud?

forstår ikke om jeg skal tage 5 oxygen og 2 nitrogen? eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af KimT.T. (Slettet)

(NO2)3 = 3 N + 6 O


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

               M(NO2)3 = 3 • M(N) + 6 • M(O)

molarmassen for de forskellige grundstofer kan du finde i det periodiske system


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2013 af 123434 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

 husk enhed


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2013 af 123434 (Slettet)

M(NO2)3=3*14.01g/mol+6*16.00g/mol=138.03g/mol?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2013 af mathon

praktisk
                     M((NO2)3) = M(N3O6) = sum({3,6}*{14.007,15.999}) g/mol


Skriv et svar til: Hvordan beregner man..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.