Matematik

Beregn fog(x)

28. april 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = ln(x-1)
g(x) = x2-3

 

må være ln(x-1)+x2-3 = hvordan regner jeg så den videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du mener fog(x), er det den sammensatte funktion

fog(x) = f(g(x)) = ln(g(x)-1) = ln(x2-3-1) = ln(x2-4)


Svar #2
28. april 2013 af Basseluft (Slettet)

Super jeg takker og bukker :)

 


Skriv et svar til: Beregn fog(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.