Matematik
reducer mest muligt
12. oktober 2005 af
Chick (Slettet)
hmm..
hvad gør jeg med dette udtryk?
x^2-(x-1)^2
-hvornår er det jeg skal ophæve en minusparentes?
hvad gør jeg med dette udtryk?
x^2-(x-1)^2
-hvornår er det jeg skal ophæve en minusparentes?
Svar #3
12. oktober 2005 af x^n+y^n=z^n (Slettet)
Jo:
x^2-(x-1)^2=x^2-(x^2+1-2x)
og det der står i minusparentesen ændre så fortegn og giver det 2835 skrev.
x^2-(x-1)^2=x^2-(x^2+1-2x)
og det der står i minusparentesen ændre så fortegn og giver det 2835 skrev.
Skriv et svar til: reducer mest muligt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
