Kemi

stofmængde beregning af magnesiumnitrat

05. maj 2013 af Nulle1x (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg er lidt forviret over en opgave i kemi, så jeg håber i vil hjælpe. Der afvejes 3,35g af saltet magnesiumnitrat a) beregn stofmængden af magnesiumnitrat..


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2013 af Khan123 (Slettet)

Du kan beregne molarmassen og derefter sige massen divideret med molarmassen :)
Håber det hjælper :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

      n = m / M(Mg(NO3)2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

      n = (3,35 g) / (148 g/mol) = 0,023 mol


Svar #4
12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet)

ååh tusind tak :-)


Skriv et svar til: stofmængde beregning af magnesiumnitrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.