Matematik

Hurtig Hjælp til matematik!!!!!

12. maj 2013 af worldofvitra (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hjælp til blækregning 

opg 1

en mursten har længten 22,8 cm, bredden 10,8 og højden 5,4

beregn murstenens rumfang

opg 2

en sådan mursten vejer 2,3 kg.

beregn murstenens masse fylde  


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2013 af peter lind

Rumfang = længde*bredde*højde

massefylde = masse/rumfang


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2013 af mathon

 

               opg 1
                                 R
= l
• b · h
 

               opg 2
                                
mf = (
2300 g) / R


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

L * B * H  cm3

 

Omregn vægten til gram:       https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1342144

Massefylden udregnes som gram / cm3

Husk:   Matematik må ALDRIG haste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)


Skriv et svar til: Hurtig Hjælp til matematik!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.