Matematik

Omgave omkring linære funktioner

13. maj 2013 af HFNU (Slettet)

Er der en der vil hjælpe mig til hvordan jeg bedst kan løse den her opgave? jeg har læst opgaven flere gange nu, men er gået helt i stå, ved ikke hvordan jeg kan gribe det an. Vil blive rigtig glad hvis der er en som kan hjælpe mig lidt i gang. Jeg har svært ved spørgsmål 4 og 5. Tror de to andre spørgsmål er aflæsning

Vedhæftet fil: photo.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af SuneChr

Find, ud fra skemaet, en lineær sammenhæng imellem y, tryk i atmosphære og x, dybde i meter.

Du vil sikkert få

y  =  1/10 · x + 1

Beregn, derudfra, de stillede spørgsmål.


Svar #2
13. maj 2013 af HFNU (Slettet)

Ok er ikke helt med på hvordan jeg kan finde den lineære sammenhæng:( men ved godt hvordan jeg kan aflæse det som står i grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2013 af SuneChr

Benyt to vilkårligt udvalgte punkter (0 ; 1) og (10 ; 2) på linjen.

Indsæt dem i ligningen for en linje   y  =  ax + b

Løs de to ligninger med to ubekendte  a og b .


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2013 af 123434 (Slettet)

a=(y2-y1)/(x2-x1)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2013 af 123434 (Slettet)

a=(2-1)/(10-0)?


Skriv et svar til: Omgave omkring linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.