Fysik

opvarmning formel

13. maj 2013 af elev12345 (Slettet)

Bestem hvor lang tid opvarmningen af vandet tager (energitab fra omgivelserne beregnes ikke med)

Kaffemaskinens effekt: 1500 W , m: 1kg, opvarmes fra 10 til 95 grader 

Hvad for en formel skal man bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af mathon

 

                             E = m • c • ΔT

 

      c = 4,186 kJ/(kg·K)


Svar #2
13. maj 2013 af elev12345 (Slettet)

Jeg har beregnet E, nu skal jeg finde ud af hvor lang tid det tager

 


Svar #3
13. maj 2013 af elev12345 (Slettet)

?


Svar #4
13. maj 2013 af elev12345 (Slettet)

Hvor lang tid tager det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2013 af mathon

 

                        E = P • t

                        t = E / P


Skriv et svar til: opvarmning formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.