Kemi

Beregning af koncentration

15. maj 2013 af asdfghjks (Slettet)

Jeg er lidt i tvivl om en kemi opgave, jeg har for, som lyder: 

Beregn koncentrationen af: 

CoBr2, 80 g i 2 L vand

 

Altså for at beregne koncentrationen, skal jeg jo bruge formlen n/V = c. 

n = stofmængden i mol. 

V = volumen i liter. 

c = koncentrationen i mol/L. 

 

Hvor kommer de 80 g så ind i billedet, og hvordan beregner jeg det helt præcist? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2013 af DeeDeelicious (Slettet)

du skal først udregne stofmængden ved: n= m/M
derefter udregner du koncentrationen ved c=n/V

:-)


Svar #2
15. maj 2013 af asdfghjks (Slettet)

Gud ja -.- Tusinde tak!


Svar #3
15. maj 2013 af asdfghjks (Slettet)

Hvad med koncentrationen af denne? 

Morphin I.V. (C17H19NO3), 10 mg/mL


Svar #4
15. maj 2013 af asdfghjks (Slettet)

:)


Skriv et svar til: Beregning af koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.