Matematik

hvor lang tid tog det at lægge en sten når den blev bygget på 20 år

16. maj 2013 af ritvabech (Slettet) - Niveau: 8. klasse

pyramiden blev bygget på 20 år, så hvor lang tid tog det at lægge en sten? 

jeg håber virkelig i kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af mathon


                          Hvor mange sten er der i pyramiden?


Svar #2
16. maj 2013 af ritvabech (Slettet)

Der er 2.3 mio sten

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Omregn 20 år til sekunder (eller minutter) og divider det med antallet af sten

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2013 af 123434 (Slettet)

På 20 år er der 5 skudår. Så jeg har lagt 5 til.

20 år=ca 20*365+5=7305 dage=175320timer=10519200 min

Det tog 10519200m/2.300.000 sten

 

 

 


 


Svar #5
16. maj 2013 af ritvabech (Slettet)

Tusind tak!

Skriv et svar til: hvor lang tid tog det at lægge en sten når den blev bygget på 20 år

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.