Matematik
Integral - begynder
16. oktober 2005 af
Feel (Slettet)
jeg kan ikke rigtig gætte mig frem til stamfunktion til fx= exp(5x + 1) jeg kan godt se den er sammensat, men giver problemer
nogle der kan hjælpe
nogle der kan hjælpe
Svar #1
16. oktober 2005 af Rasmus.p (Slettet)
int exp(5x+1)dx
t=5x+1 =>t'=5 <=>1/t'=1/5
1/5 int exp(t) dt=1/5*exp(t)=1/5*exp(5x+1)
Se under integration ved substitution i din bog.
t=5x+1 =>t'=5 <=>1/t'=1/5
1/5 int exp(t) dt=1/5*exp(t)=1/5*exp(5x+1)
Se under integration ved substitution i din bog.
Svar #2
16. oktober 2005 af Feel (Slettet)
sådan noget har vi slet ike lært endnu, vi skal bare gætte!
Skriv et svar til: Integral - begynder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
