Matematik

Noget om: Kn=K0(1+r)^n

17. maj 2013 af realmadridronaldo (Slettet)

hej jeg skal lave noget om Kn=K0(1+r)^n og jeg er fuldstædig tabt alt med finalsiel at gør men tænkte på om der ikke var en som gerne ville hjælpe mig med at løse denne opgave ?




m.v.h gunnar 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Må vi se dit eget bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2013 af peter lind

Betydningen af parametrene må stå i din bog; men ellers ak du se det på http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html#fremskriv Sisate spørgsmål Divider ligningen med (1+r)n


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2013 af RasmusPetersen1982 (Slettet)

Kn=K0*(1+r)n

 

n = antal år

Kn=Beløb på konto i år n 

K= beløb på konto i år 0 

(1+r) = rente

 

Kn=K0*(1+r)n

k0= kn/(1+r)n


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2013 af peter lind

#3 1+r er ikke renten men fremskrivningsfaktoren. r er rentefoden


Skriv et svar til: Noget om: Kn=K0(1+r)^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.