Matematik

grafisk præsentation over en fordeling

27. maj 2013 af freak_haha (Slettet) - Niveau: C-niveau

he hvad synes i er den bedste måde at grafsik præsentere noget data.

 

fx. en fodbold kamp, hvor der bliver solgt 100, 300, 200 billeter--> og den tilsvarende omsætning 5000, 9000, 7000

 

jeg tænker på et cirkel diagram?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2013 af mette48 (Slettet)

Cirkeldiagram over antal biletter

100 billetet + 300 billetet + 200 billetet ialt 600 billetet svarer til 360º som er hele cirkelskiven

100 billetet svarer til 600 / 360º *100 =     º

300 billetet svarer til 600 / 360º *300 =     º

200 billetet svarer til 600 / 360º *200 =     º

tegn en cirkel og en radius i cirkelen. Afsæt vinklerne med toppunkt i cirkelens centrum og med det ene vinkelben på en allerede tegnet radius. Det andet ben bliver også radius i cirkelen.


Svar #2
27. maj 2013 af freak_haha (Slettet)

tak:)


Skriv et svar til: grafisk præsentation over en fordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.