Kemi

Bestem pH

29. maj 2013 af bubabu (Slettet) - Niveau: A-niveau

En opl. er fremstilllet: 

0,25 M phosphorsyre

0,15 M ammoniakhydrogenoxalat

0,10 M ammoniumchlorid

0,30 M natriumhydroxid

Bestem pH i den resulterende opløsning, idet ammoniumionens syrestyrkekonstant er K=10^-9,3 M

oxalsyres er K=10^-1,2 M og K=10^-4,2 M

phosphorsyres K=10^-2,2 M og K=10^-7,2 M og K=10^-12,4 M.

 

 

Help :)


Skriv et svar til: Bestem pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.