Kemi

Skal bestemme antallet af mol

01. juni 2013 af Skolebruger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2013 af mathon

  fast stof

                                 n = m / M

  opløsning
                                 n = V • c

  gas
                                 n = (p•V) / (R•T)
 

       


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2013 af KimT.T. (Slettet)

Antal partikler (formelenheder) givet

                              n = N / NA
hvor

     N er antallet af formelenheder
     NA er Avogadros konstant givet ved 6,022 · 1023

 


Skriv et svar til: Skal bestemme antallet af mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.