Kemi

Beregning af PH i en stærk syre!! HJÆLP SØGES!

04. juni 2013 af Pinkeyyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Giv et eksempel på, hvordan man kan beregne pH i en stærk syre.

Hjælp søges=)

Er der en der kan komme med et eksempel? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2013 af lasols (Slettet)

hvordan er pH deffineret ??? hvad betder p'et i pH når du finde ud af det har du svaret


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2013 af mathon

 

   for en stærk, monohydron og cs-molær syre
   er
                          [H3O+] = cs
  og dermed
                          pH = -log([H3O+]) = -log(cs)


Svar #3
04. juni 2013 af Pinkeyyy (Slettet)

Mange tak Mathon!
Kan du fortælle mig hvad monohrydron er, synes  ikke jeg har hørt om det før og hvad cs er? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2013 af mathon

 

         monohrydron = monoprot

         cs er syrens molaritet


Skriv et svar til: Beregning af PH i en stærk syre!! HJÆLP SØGES!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.