Matematik

Statistik

05. juni 2013 af TheArtist (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Antag at variablen LERNER er normalfordelt med middelværdi og standardafvigelse, som fundet i opgaven. Hvad er sandsynligheden for, at Lerner-indeks for et tilfældigt valgt land vil ligge mellem 0,4 og 0,7? 
mean= 0.661707
sample standard deviation= 0.191763

Vedhæftet fil: Excel file.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af RoberDølhus (Slettet)

P(X>=0,4 X <= 0,7)

(0,7 - 0,191763 ) / 0,661707 - (0,4 - 0,191763 ) / 0,661707 = Z

Denne sæt-score finder du i din tabel, og det er din ssh.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2013 af peter lind

P(0,4 < X < 0,7) = P(X < 0,7)- P(X < 0,4)

De 2 sidste sandsynligheder kan du slå op i et statistikprogram, CAS værktøj, regneark eller en tabel


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.