Fysik

Nyttevirkning - formel

10. juni 2013 af quintt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heeeeej,

Okay, jeg har lige et spørgsmål til nyttevirkning. Synes der er en del eksempler på nyttevirkning, og vil bare lige gøre mig sikker på det jeg har skrevet. Hvad er forskellen på de to formler?

η = (udnyttet energi)/(forbrugt energi)

η = Enyttig / Etotal

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Der står det samme på forkellig måde:

udnyttet energi = Enyttig

forbrugt energi = Etotal

 


Svar #2
10. juni 2013 af quintt (Slettet)

Nååårh haha, nu er jeg med! Tusind tak :)


Skriv et svar til: Nyttevirkning - formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.