Fysik

|KK|=½∙λ / m hvad betyder KK? super hurtigt spørgsmål

10. juni 2013 af Metteaugustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

ja spørgsmålet hvad står KK for |KK|=½·λ / m... m er vel masse?

 

 

overskriften på rapporten lyder:

2. Den svingende streng
Formål
Formålet med øvelsen er at studere den svingende streng og dens partialtoner. Hvad afhænger partialtonernes frekvens af? Husk, at man kun må ændre en ting af gangen.
Vi vil også finde sammenhængen mellem en bestemt opstillings partialtonefrekvenser og de tilhørende bølgelængder


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2013 af mathon

 

     K kunne betyde knudepunkt


Svar #2
10. juni 2013 af Metteaugustin (Slettet)

det er bare en formel lærene har skrevt op... men jeg kan ikke se hvad KK betyder


Svar #3
10. juni 2013 af Metteaugustin (Slettet)

okay mange tak mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2013 af Jerslev (Slettet)

Det lyder som VUC Aarhus' øvelsesvejledninger. KK står for knude-knude afstanden.

/m betyder 'i enheder af meter'. Du bør lære at kende forskel på symboler og enheder.

Skriv et svar til: |KK|=½∙λ / m hvad betyder KK? super hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.