Fysik

U = R * I - enderheder?

12. juni 2013 af Sigøjnerblod (Slettet)

Fandt ud af det.........


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2013 af LubDub (Slettet)

Ohms lov

         U = R • I

- U er spændingen og måles i volt

- R er resistansen og måles i ohm

- I er strømstyrken og måles i ampere


Skriv et svar til: U = R * I - enderheder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.