Matematik

Hvordan kan eks. funk. relaterer til kap.fremskrivning?

18. juni 2013 af lglglgmama (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Som der står i overskriften har jeg fået en eksamensopg, hvor ser således ud: : "Forklar hvorledes eksponentielle funktioner relaterer sig til kapitalfremskrivning."

Jeg har simpelthen ikke nogen ide om hvordan man kan sammenligne mellem disse to tegn.

Tak på forhånd =)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2013 af peter lind

Kapitalfremskrivning foregår efter formlen K = K0(1+r)n  kalder du k=y, K0 =b 1+r=a og n=x får du y= b*ax, hvilket er en eksponentiel vækst


Skriv et svar til: Hvordan kan eks. funk. relaterer til kap.fremskrivning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.