Biologi

Hvad betyder betegnelsen?

21. juni 2013 af Mariekyss (Slettet)

Hej alle!:)
 

Jeg er kommet i tvivl om hvad denne betegnelse betyder:  μl 
Man kan f.eks. skrive 900μl 

 

Jeg håber nogle kan hjælpe!

På forhånd tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af SuneChr

1 mikroliter  = 1 μl  =  10-6 liter  =  10-3 ml  =  10-3  cm3


Skriv et svar til: Hvad betyder betegnelsen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.