Fysik

kraftmoment = 0

23. juni 2013 af Lars195 (Slettet)

Hej SP..

Hvad betyder det at kraftmoment er  = 0

Jeg ved at hvis den resulterende kraft er 0 , så betyder at 3 krafterne går imod hinanden, men hvad betyder hvis kraftmomentet er lig 0, vil den stoppe med at rotere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Hvis kraftmomentet på et roterende legeme er 0, vil legemet fortsætte med at rotere med samme impulsmoment.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Ad #1, eller slet ikke rotere, såfremt den i forvejen ikke havde noget impulsmoment.


Skriv et svar til: kraftmoment = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.