Matematik
f'(x) af sin (x^4)
27. oktober 2005 af
zepz (Slettet)
Hej
Håber i kan være lidt behjælpelige med dette stykke.
f(x) = sin(x^4)
Skal så finde f'(x)
Mit forslag er f'(x) = cos(x^4) * 4x^3
Men er absolut ikke sikker
På forhånd tak
Håber i kan være lidt behjælpelige med dette stykke.
f(x) = sin(x^4)
Skal så finde f'(x)
Mit forslag er f'(x) = cos(x^4) * 4x^3
Men er absolut ikke sikker
På forhånd tak
Svar #1
27. oktober 2005 af Martin_Hansen (Slettet)
Ja, det er helt korrekt. En sammensat funktion, hvor det er ydre differentieret af indre udifferentieret, multipliceret med indre differentieteret, altså cos(x^4)*4x^3
Svar #2
27. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#0: Eftersom det er en sammensat funktion, er det ganske korrekt!
Skriv et svar til: f'(x) af sin (x^4)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
