Matematik

Ligninger

29. august 2013 af Annepigen12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg skal lave en aflevering om ligninger og jeg har en som hedder:

 

x4 = 9x

og en der hedder:

x4 = -27x 

 

Der er noget at jeg skal benytte en 0-regel, men jeg har ikke rigtig styr på det, så jeg kan ikke rigtig løse dem. Håber nogen er rigtig søde til at hjælpe mig :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LeonhardEuler

x4-9x2=0

og 

x4+27x=0

Brug nu reglen nu.

 

 

Fx.

x3-2x2=0

x*x(x-2)=0

x=0     V   x=0   V    x=2


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2013 af 123434 (Slettet)

2# Hvordan fandt du tallene?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man benytter nulreglen for et produkt.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.