Matematik

Areal af trekant

01. september 2013 af kasperander (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle.. Håber I kan hjælpe... Hvordan finder man vinklen A i en vilkårlig trekant hvor man kender alle sidelængder?? ..På forhånd tak..:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af Eksperimentalfysikeren

Brug cosinusrelationen


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2013 af Lone110 (Slettet)

A=cos-1(b2+c2-a2/2*b*c)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der skal benyttes parenteser:

A = cos-1(b2+c2-a2(2bc)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2013 af mathon

eller
          A = 2 • tan-1[ √((a2-(b-c)2) / ((b+c)2 - a2)) ]


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.