Matematik

Kvadratsætning 1 og 2! (HURTIGT)

01. september 2013 af Skolens (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg sidder og roder med kvadratsætning 1 og 2.

1. opgave lyder sådan;

Brug 1. kvadratsætning og reducer udtrykkene

(6x+3y)^2-(4x+2y)(4x-2y)

 

2. opgave lyder sådan

Brug 2. kvadratsætning og reducer udtrykkene

2(x+3)(x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

benyt

         (a + b)2 = a2 + 2ab + b2

         (a + b)•(a - b) = a2 - b2

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2013 af mathon

#1
 

benyt

      1)   (a ± b)2 = a2 ± 2ab + b2

      2)    (a + b)•(a - b) = a2 - b2

      


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af mathon

1. opgave lyder sådan;

Brug 1. og 2. kvadratsætning og reducer udtrykkene

((6x) + (3y))2  -   ((4x) + (2y))  •  ((4x) - (2y))


Svar #4
01. september 2013 af Skolens (Slettet)

Jeg har prøvet, men kan ikke finde nogen sammenhæng i de eksempler og min opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2013 af mathon

        Prøv igen!!!    Forståelse er noget man tilkæmper sig!


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

I stykket

(6x+3y)2 - (4x+2y)(4x-2y)

er 

(6x+3)2 kvadratet på en toleddet størrelse,

mens

(4x+2y)(4x-2y) er af formen (a + b)·(a - b).


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

1. opgave lyder sådan;

Brug 1. kvadratsætning og reducer udtrykkene

(6x+3y)^2-(4x+2y)(4x-2y) = (6x)2 + 2•6x•3y + (3y)2 - ((4x)2 - (2y)2) = ..


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. september 2013 af mathon

((6x) + (3y))2  -   ((4x) + (2y))  •  ((4x) - (2y))    =    (6x)2 + 2 • (6x) • (3y) + (3y)  -    ((4x)2 - (2y)2) …


Skriv et svar til: Kvadratsætning 1 og 2! (HURTIGT)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.