Matematik

Find ekstrema for f(x)=sin(x)

03. september 2013 af bazoom (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. 
Hvordan finder man ekstrema og vendepunkter  for f(x) hvis f(x)= sin (x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ekstrema findes ved at finde løsningerne til ligningen f '(x) = 0.

Vendepunkter findes ved at finde løsningerne til ligningen f ''(x) = 0.


Svar #2
03. september 2013 af bazoom (Slettet)

Den afledte funktion af f(x)=sin (x) er cos (x). Jeg kan ikke komme videre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2013 af Krabasken (Slettet)

f ''(x) = (f '(x))'

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så findes ekstrema for f(x) = sin(x) ved at løse ligningen cos(x) = 0 .


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Se skitse

:-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: Find ekstrema for f(x)=sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.