Matematik

Lille stamfunktion!

08. september 2013 af tottemusen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er stamfunktionen af (x+1)3? Er totalt på bar bund, og kan ikke komme videre!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

∫ (x+1)3 dx = ∫ (x+1)3 d(x+1) = ∫ u3 du med u = x+1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af rollele (Slettet)

Hint: Integration ved substutition

- Som Andersen 11 var hurtigere til at formulere :)


Skriv et svar til: Lille stamfunktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.