Matematik

Eksponentiel funktion

12. september 2013 af hansen_09 (Slettet)

Hej 

Ville bare lige høre, hvad det betyder når man får funktionen

f(t) = 0,5^(1-t)

f(0) = 0,5^1 = 0,5

Vil det så sige, at b = 0,5 og a = 0,5 eller hvad? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af mathon

             

                            f(t) = 0,51-t = 0,5•0,5-t


Svar #2
12. september 2013 af hansen_09 (Slettet)

Gælder det så at: 

f(t) = 0,5 ^(2-t) = 0,25*0,5^(-t) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2013 af SuneChr

f (t)  =  0,51 - t  =  0,51·0,5- t  =  0,51·(0,5- 1)t
Heraf ser vi, at  b = 0,5  og  a = 1/0,5


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2013 af mathon

#2

                       Ja


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.